Мулти – терапия

HLCC използва тази уникална лазерна технология върху пациенти от началото на 90-те години на миналия век и днес е призната за световен лидер в лазерната терапия срещу косопада.

Хигиена чрез Скалп Терапия и Блокиращ ДХТ шампоан

Цел: Почистване на скалпа и създаване на оптимални условия за проникване на препаратите и действие на лазера. Почиства косата без SLS /Sodium Lauryl Sulfate/, разтваря себума и пърхота, запушили космения фоликул, помага за проникването в дълбочина на локалните продукти, хидратира, успокоява скалпа при дразнене, сърбеж и сухота, доставя висока концентрация на витамин B5. Блокира ДХТ / Дихидротестостерон/ – който причинява 95% от различните видове косопад.

Създава благорпиятна среда за растежа на коса. Почиства. Блокира ДХТ. Локално подхранва = бързо + просто.

Лазерна терапия за коса

Цел: Възстановяване на нормалното функциониране на космения фоликул. Клинично доказано добра терапия за мъже и жени. Третиране с лазер на принципа на фотобиостимулиране: – ускорява превръщането на аденозин дифосфат в аденозин трифосфат и повишава осмотичната функция на клетката. – стимулиране на протеиновия синтез – увеличава големината на капилярите и повишава локалното кръвообращение с 54% след първо третиране.

Стимулиране растежа на косата

Цел : Нов растеж Тук се използват целенасочени продукти и хранителни добавки произведени в САЩ по специална патентована формула на HLCC които възобновяват нормалния цикъл на растеж. Тънките коси стават плътни, обемни. Косъмът, стоял досега във фаза покой, тръгва да расте.

Мултитерапевтичен подход против косопад и оплешивяване

Достъпност на Мултитерапевтичния подход

Мултитерапевтичния подход дава най-добрите клинично доказани резултати срещу косопад. Комбинацията от използването на локални продукти, приемане на хранителни добавки и третирането с лазер осигуряват 24 часово терапевтично покритие на скалпа.

 

Мултитерапевтичният подход за лечение на косопад перфектно се  интегрира  във  вашето ежедневие.  Подходът е така избран, че всеки един етап от  терапевтичното лечение  да е лесен за ежедневно изпълнение.

Всеки етап от него цели да спре косопада и да поднови растежа.

 

Поотделно те са прости за изпълнение и ефективни. Комбинирани, те предлагат най-успешния мултитерапевтичен подход , съществуващ днес в борбата срещу оплешивяването.