Д-р Хагстрьом – 100% успеваемост на употребата на лазер в борбата с косопада

Д-р Вики Хагстрьом е чувствителна към всички предизвикателства свързани със застаряването пред които неините пациентите са изправени, включително косопад, бръчки, белези, вредите от слънчевите лъчи и не на последно място нежеланите телесни мазнини. Д-р Хагстрьом е специалист в използването на най-съвременните медицински технологии, за да постигне максимални резултати с минимален дискомфорт и време за възстановяване. Тя се фокусира върху възвръщането на младежкия вид чрез минимално инвазивни процедури за трансплантацията на коса, инжекционни техники и авангардни лазерни технологии.

 

„Днес може да направим толкова много неща, за които десетилетие назад просто не бихме си и мечтали. Вълнуващо е да имаме възможността да използваме тези медицински открития, за да се постигне разлика в живота на хората, както за здравето, така и за външния вид и самочуствието ни. Няма нищо ново в това да търсим фонтана на младостта.”, споделя д-р Хагстрьом.

 

Родом от Минесота, д-р Хагстрьом се дипломира с отличие като бакалавър от Държавния Университе Сейнт Клауд, където е избрана за една от десетте най-изявени студенти в нейния випуск. Тя е лекар по семейна медицина в клиниката Майо с над 20 годишен опит.

 

Д-р Вики Хагстрьом има дългогодишно практика. За нея се говори, че има 100% успеваемост при възстановяването на коса и употребата на лазери. Член е на Американската медицинска асоциация, Американската академия на семейните лекари, Лекарите жени в Минесота, Американското общество за лазерите в медицината и хирургията, Американската асоциация на медицинските директори и член на Международното дружество по хирургия за възстановяване на косата. Д-р Хагстрьом се радва да бъде на футболното или хокейното игрище, когато има свободсно време и да подкрепя с присъствието си четирите си деца.