Витамини и инхибитори

Комплит

Хранителна добавка срещу косопад, която помага в борбата срещу оплешивяването.
Комплит предоставя витамини, минерали и хранителни добавки, които клинично са доказали уплътняване и заздравяване на косъма. Няма странични ефекти. Този технологично нов продукт, изцяло на билкова основа е алтернатива на Propecia /R/ и блокира значително в по-голяма степен ДХТ от всички останали продукти на пазара, което го прави уникален и затова е патентован.

Скрипт Комплит предпазва косъма от ДХТ като спира свързването му с рецепторите на космения фоликул. Така предотвратява отрицателните му ефекти върху фоликула и в резултат спира косопада.

 Комплит съдържа:

  1. Екстракт от плода на Сао Палмето / вид палма/ и патентована фитостеролова смес – Сао Палмето е с доказан блокиращ ефект срещу ДХТ. Този продукт има най-високо съдържание на стероли: campesterol, sitostanol, campesteranol, beta sistosterol. Доказано е, че комбинацията стерол / фитостерол е причината Сао Палмето така добре да блокира ДХТ. Тук са вложени 500 мг екстракт от плода на Сао Палмето- докато останалите продукти употребяват само 200 мг.
  2. Други възпиращи ДХТ средства са кора от пигеум /pygeum/, зелен чай, обикновена пареща коприва и Ho Shu Wu, също познат като fo ti root или Shen Min, използван от хилядолетия в Китай. Всички тези съставки клинично са доказали, че работят в синергия и помагат за блокирането на ДХТ.
  3. Морски концентрат ( хрущял от акула, глюкозамин сулфат-Glucosamine sulfate и силициев двуокис -Silica). Осем европейски проучвания доказаха, че тази смес помага за спиране на косопада и за растежа на нова коса, особено ако е съчетано и с лазерна терапия. Хора с алергии към морски продукти не трябва да употребяват този продукт, а да го заместат с билковата алтернатива АА Плюс.
  4. Комплит / Цялостно подхранване на косата осигурява пълно подхранване с основни витамини, минерали и хранителни добавки: биотин /biotin/, фолиева киселина /folate/, пантотенова киселина /pantothenic acid/, сяра /sulfur/, цинк / zinc/, йод /iodine/, селен /selenium/, мед /copper/, манган /manganese/ и други.
  5. Екстрат от семки от грозде – той засилва кръвообращението в областта на дермалната папила , където косъмът расте. Действието е подобно на Миноксидил.

Патентован продукт, сигурен и съвместим с изискванията на Агенцията по храните и лекарствата на САЩ.

 

Препоръчана дневна доза и препоръки за употреба: По една таблетка два пъти днвено. Една сутрин и една вечер по време на хранене.

 

AA Plus

AA Плюс е със свойствата на Комплит, клинично разработена за хора, които имат непоносимост към морски продукти и цинк.

Предназначение: Хранителна добавка, блокираща дихидротестостерона и подхранваща косата.
Описание: АА Плюс блокира дихидротестостерона (който атакува косата) с формулата си от ДХТ инхибитори и доставя витамини и минерали за растеж и подхранване на косата.

 

Препоръчана дневна доза и препоръки за употреба: По една таблетка два пъти днвено. Една сутрин и една вечер по време на хранене.